Termékek · Hűtéstechnika

Chill Compact

Kompakt hűtőrendszerek integrált hűtőkör

Kompakt hűtési rendszerek a családi kompakt Chill működtetni minden igénylő alkalmazásokat vízhűtő alacsony teljesítmény tartományban. Integrált hűtőkör használják őket a kis- és laboratóriumi eljárások és egyedi alkalmazások minden iparágban - 1 kW 5 kW hűtési kapacitás. A legmagasabb minőség és a folyamat megbízhatóságának jellemzésére nyílt és szennyeződés-mentes rendszerekben, amely úgy értelmezhető, különféle beállításokkal különféle igények és a működési feltételek.

 

Chill Advanced

 Hűtési rendszerek integrált hűtőkör

Hűtési rendszerek a termék család Chill Részletes használni ipari alkalmazásokhoz, amelyek vízhűtő. Integrált hűtőkör és egy átlagos hűtési teljesítmény-tartomány 6 kW és 70 kW, ezek általánosan alkalmazható a különböző alkalmazások az ipari szektorban. A legmagasabb minőség és a folyamat megbízhatóságának jellemzésére nyílt és szennyeződés-mentes rendszerekben, amely úgy értelmezhető, különböző hidraulikus, villamos és irányítástechnikai opciók speciális követelményei és működési feltételei.

 

Chill XXL 

 Hűtőrendszerek beltéri és kültéri használatra

Hűtési rendszerek a sorozat Chill XXL szolgáltatás saját hűtőkör és a nagy hűtési teljesítménytartomány 200-1000 kW. Ők hozzák létre központi rendszerek minden iparágban. A legmagasabb minőség és a folyamat megbízhatóságának jellemzésére nyílt és szennyeződés-mentes rendszerekben, amely úgy értelmezhető, számos lehetőség adott teljesítmény követelményei és működési feltételei.