Termékek · Ecoplus

EcoPlus

 

A  SINGLE az "EcoPlus" címke segítségével azonosít minden olyan terméket, amelyet különösen nagy hatásfokkal és különösen alacsony energiafogyasztással jellemeznek. Ezt különleges hidraulikus, elektromos vagy hőhatékony speciális berendezésekkel érik el a hőmérsékletszabályozó egységek és a hűtőrendszerek számára.

Kiemelkedő szivattyútechnika

A kiváló minőségű centrifugálszivattyúk döntően hozzájárulnak az EcoPlus címkéjéhez. Mindenekelőtt az N1 méretű Water Advanced termékcsalád az IE3 hatékonysági osztály műszaki szempontból hatékony szivattyús motorjaival rendelkezik. Ezek a centrifugálszivattyúk jelentősen nagyobb hatékonyságot nyújtanak, mint a hasonló periféria járókerekes szivattyúk.

A változó fordulatszámú szivattyúk lehetővé teszik a rendszer kapacitásának a folyamat számára elegendő értékre való korlátozását. A szivattyú energiafogyasztása arányosan csökken a sebesség csökkenésével.

A Variotherm-temperálás elősegíti a hatékonyságot


A hőmérsékletszabályozó közeg visszatérése ciklusváltás közben az ATT hőmérséklet-váltó rendszerben a tápközeg maximális lehetséges energiatartalmát helyreállítja. Ez nem lehetséges a patronok, kerámia elemek vagy vízhűtéses indukcióval történő elektromos fűtés kombinációjával. A fröccsöntési műveletek összehasonlító mérései többször bizonyították az ATT rendszer nagyobb energiahatékonyságát.
A passzív varioterm temperálásával az EcoTemp jelentősen lecsökkentheti a gyártási folyamat energiafogyasztását az  alacsonyabb előremenő hőmérsékletekkel. Ezeket a kapcsolatokat sikeresen bizonyították és dokumentálták.

Hűtőegység

A hűtőrendszerek potenciális megtakarításokat is kínálnak. Azok a folyamatok, amelyek lehetővé teszik a szabad hűtők használatát, sokkal kevesebb energiát fogyasztanak, mint a hűtőkompresszorok. Egy rendszer EER (energiahatékonysági aránya) jelentősen javítható az innovatív hűtőközegek, mint az R410A. Ez nagy beruházási és működési költségekkel jár.


Adatlap